Lees welke brands je voorgingen

S.C.C. Den Bolder

Het doortrekken en laten leven van de nieuwe branding die eerder heeft plaatsgevonden is essentieel. De doorvertaling die plaatsgevonden heeft van Den Bolder is terug te vinden op onder andere de social mediakanalen Facebook en Instagram. Hiervoor is een uitgebreid advies geschreven waardoor ook de beheerder van Den Bolder zelf aan de slag kunnen. Zij kunnen nu zelf content maken en plaatsen in passende templates die gemakkelijk te gebruiken zijn.

De posters op groot formaat laten zij nog wel graag door afterbagyes. creëren. Heel fijn door op deze manier verbonden te blijven! Meer informatie over de of andere cases, neem vooral contact op!

Kernwaarden op groot formaat

Wanneer je Brand Essence uitgewerkt is en het merk wil laten leven, is het groot uitprinten van je kernwaarden een hele goede manier om je medewerkers hieraan te herinneren. Voor Focus Marketing Research was het belangrijk om in de juiste kleuren en passende symbolen weer te geven.

Geïnteresseerd naar deze case? Neem dan contact op voor extra toelichting!

Content templates

Tavenu is een jongerencentrum gelegen te Waalwijk. Zij organiseren evenementen die onder de aandacht worden gebracht middels verschillende communicatie uitingen. Door Canva en templates te implementeren kunnen zij nu zelf gemakkelijk content maken voor de juiste doelgroep. 

Ook op zoek naar iemand die langdurig content maakt? Neem dan even contact op!

Voordelen van een goede branding

Vertrouwen

Een goed ontwikkelde en consequent uitgevoerde branding kan het vertrouwen van klanten vergroten.

Herkenbaarheid

Een sterke branding zorgt ervoor dat een bedrijf gemakkelijk te herkennen is. Differentiatie - In een markt met veel concurrentie kan een sterke branding een bedrijf onderscheiden van de rest.

Waarde

Zowel intern als extern is het een toegevoegde waarde. Door de ‘why’ van je organisatie goed uit te werken, zal je boodschap intern en extern duidelijk zijn.

Meer informatie over Brand Essence?

Ik snap het, je wilt direct aan de gang! Neem dan direct contact op.

Alle diensten

Staat de basis? Dan is er nog zoveel meer te doen!

Brand Essence

Creëer je merk.

Brand Active

Maak je merk zichtbaar.

Brand Detected

Laat je merk vinden.

Brand Assistent

Geef je merk aandacht.

Den Bolder
Den BolderArie Eikelenboom
Lees verder
Natasja was voor ons een stagiair die écht iets toevoegde; pro-actief, geduldig en kundig. Na haar studie maken we nog geregeld gebruik van haar kennis en kunde. Ook hierin blijkt Natasja een goede luisteraar en prima vertaler van mijn wensen in een mooi product. Een recensie vind ik daarom het minste wat ik voor haar kan betekenen. Met Natasja haal je iemand in huis met ideeën, kennis en tevens heel belangrijk; iemand die haar afspraken méér dan nakomt!
Vine Tilburg
Vine TilburgJudith Kuijpers
Lees verder
Fijn en persoonlijk contact! Natasja kan snel schakelen en wij zijn super blij met het eindresultaat!
Focus Marketing Research
Focus Marketing ResearchVanessa Marino
Lees verder
Natasja is heel erg professioneel, schakelt snel en heeft goed naar ons wensen geluisterd. Ook ons feedback heeft ze snel en nauwkeurig verwerkt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen en samenwerking met haar aanraden.
Previous
Volgende

Wie zijn er aan het groeien?