Lees welke brands je voorgingen

Website onderhoud

“Wij hebben al een website, maar geen tijd om zelf aanpassingen te verrichten”. Geen probleem! De website van Vine Tilburg wordt ondersteund in WordPress met daarbij Elementor. Gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen. Met weinig uitleg, helpen wij graag met het up-to-date houden en een frisse look. Op deze manier kan Vine zichzelf focussen op waar zij goed in zijn, goede wijnen serveren met lekkere hapjes.

Geïnteresseerd naar deze case? Neem dan contact op voor extra toelichting!

Meedenken en onderhouden

Magic by Miran maakt gebruik van een jouwweb website. Een website die makkelijk te onderhouden is ook zonder enige kennis. Magic by Miran wilde haar diensten beter weergeven op de website en hier en daar een sparring-partner hebben op het gebied van Marketing. Zo is er een bedrijfspagina aangemaakt via Google, waardoor klanten nog makkelijk en sneller terecht komen bij Magic by Miran.

Ondersteunende werkzaamheden

Soms is het lastig om alle taken binnen een team te verdelen, maar wil je wel dat alles opgepakt wordt. Voor SnowWorld zijn er verschillende taken uitgevoerd, om de werkzaamheden die bleven liggen toch op te pakken. Benieuwd wat er precies aan ondersteuning geboden is? Neem dan even contact op!

Voordelen van Brand Assistent

Focus

Jij kunt je focussen op dat wat echt belangrijk is.

Besparing

Vaak bespaar je een hoop tijd en geld wanneer je het niet zelf gaat doen, maar uitbesteed.

Flexibel

Op locatie, een paar uur afnemen of gewoon even sparren? Die flexibiliteit is er.

Meer informatie over Brand Assistent?

Ik snap het, je wilt direct aan de gang! Neem dan direct contact op.

Alle diensten

Staat de basis? Dan is er nog zoveel meer te doen!

Brand Essence

Creëer je merk.

Brand Active

Maak je merk zichtbaar.

Brand Detected

Laat je merk vinden.

Brand Assistent

Geef je merk aandacht.

Den Bolder
Den BolderArie Eikelenboom
Lees verder
Natasja was voor ons een stagiair die écht iets toevoegde; pro-actief, geduldig en kundig. Na haar studie maken we nog geregeld gebruik van haar kennis en kunde. Ook hierin blijkt Natasja een goede luisteraar en prima vertaler van mijn wensen in een mooi product. Een recensie vind ik daarom het minste wat ik voor haar kan betekenen. Met Natasja haal je iemand in huis met ideeën, kennis en tevens heel belangrijk; iemand die haar afspraken méér dan nakomt!
Vine Tilburg
Vine TilburgJudith Kuijpers
Lees verder
Fijn en persoonlijk contact! Natasja kan snel schakelen en wij zijn super blij met het eindresultaat!
Focus Marketing Research
Focus Marketing ResearchVanessa Marino
Lees verder
Natasja is heel erg professioneel, schakelt snel en heeft goed naar ons wensen geluisterd. Ook ons feedback heeft ze snel en nauwkeurig verwerkt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en kunnen en samenwerking met haar aanraden.
Previous
Volgende

Wie zijn er aan het groeien?